top of page
pt.png

ONE TO ONE TRAINING

A Trainer Personal Trainer en A Trainer Badminton.

​

Mijn naam is Vandeput Luc en ben personal trainer. Als gediplomeerd A-trainer badminton heb ik een jarenlange ervaring in het individueel begeleiden van topsporters. Dit niet alleen op technisch gebied maar ook het trainen van de conditionele aspecten (uithouding, kracht, lenigheid en snelheid) behoren tot mijn takenpakket.

 

Deze ervaring wil ik dan ook gebruiken in combinatie met mijn voltooide opleiding bij syntra Hasselt als "A Trainer Personal Trainer". Wil je een gezondere levensstijl, ben je een recreatieve sporter of ben je een competitieve atleet die top prestaties wil leveren dan is een Personal Trainer een must. Verder ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met rugproblemen en het functioneel trainen van atleten die een slagsport beoefenen (badminton, tennis, volleybal... ). Voor mensen die voedingsadvies - of gewicht willen verliezen sta ik met raad en daad klaar. 

Verder ben ik docent fitness instructeur bij syntra hasselt en probeer er voor te zorgen dat de afgestudeerde cursisten volwaardige ambassadeurs zijn.

 

ONE TO ONE TRAINING IS THE FUTURE

Personal Trainers Network

Het ‘Personal Trainers Network’ is een groep van personal trainers die hun officiële diploma behaalden bij Syntra in Hasselt.

 

 

U wilt trainen in één van onze centra? U traint liever thuis? Of in de vrije natuur? Dat kan. Onze trainers hebben ofwel een eigen trainingsstudio, zijn verbonden aan een fitnesscentrum, ofwel brengen ze hun materiaal naar u toe. U als klant staat immers centraal in de trainingen. Wat uw wens ook is, wij gaan er voor!

 

 

bottom of page