top of page

INTAKE GESPREK, BODYSCAN EN FMS

 

Via een intakegesprek gaan we een gezondheidsprofiel van je opstellen. Aan de hand van een vragenlijst bespreken we je sportverleden, opgelopen blessures en je medische achtergrond en gaan we je persoonlijke doelen bespreken.

Bij een bodyscan worden volgende parameters gemeten: spiermassa, vochtpercentage, lichaamsvet, botmassa, lichaamsbouw, orgaanvet en stofwisselingsleeftijd. 

 

Ook een FMS (Funtional Movement Screen) kan uitgevoerd worden. Hierbij doen we een assessment waarbij we functionele beperkingen en assymetrie gaan indentificeren dmv verschillende bewegingspatronen.

BEWEGINGSADVIES EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Behoefte aan meer beweging/sporten? Wil je je sportieve prestaties verbeteren? QtHaC maakt een trainingsprogramma op jou maat! Na een intakegesprek wordt een profiel met persoonlijke doelen opgesteld. Om je persoonlijke doelen te bereiken wordt er een trainingsprogramma ifv beschikbare trainingstijd opgemaakt.

Life Kinetic training. Deze training omvat Coördinatie-,focus- en concentratie training dmv gelijkzijdige bewegingen en crossover bewegingen. Cognitieve aspecten van de hersenen worden hierdoor getraind waardoor het "leervermogen" getraind word.

Kan je je moeilijk of niet verplaatsen of heb je gewoon zin om gezellig in een vertrouwde omgeving te trainen dan kom ik bij jouw thuis personal training geven.

SPORT/VOEDINGSADVIES

Voor iedereen, van recreatief- tot topsporter is een gezonde en gevarieerde voeding van belang om fit en gezond te blijven. Na een intakegesprek waarbij je voedingsgewoontes worden besproken zal er een trainingsplanplan worden opgemaakt afgestemd op de persoonlijke doelstellingen van de sporter.


FUNCTIONELE TRAINING

Trainen op balans. We gaan de beweging trainen en niet de spiermassa. Juiste uitvoering van oefeningen om tot een bepaalde beweging te komen of tegen te gaan. Deze trainingen kunnen zeer sport specifiek of als blessure preventie uitgevoerd worden. Ontelbare trainingsvormen zijn hier mogelijk.
 

SNELHEIDS-EN REACTIETRAINING

Met behulp van de fitlight gaan we je reactiesnelheid meten. Agility oefeningen maken hier een belangrijk deel van uit.


Snel kracht training. High intensity oefeningen in combinatie met snel voetenwerk en oog hand coordinatie. Alles is mogelijk met de fitlight om je uithouding te verbeteren.

Er is geen enkele sport waarvoor we de fitlight niet kunnen gebruiken.

bottom of page